Spaghetti met tomaat

door: www.kookse.tv

..mozzarella en baslicum
Een heerlijk lichte pasta welke je in een handomdraai hebt gemaakt.
Gebruik er mooi rijpe tomaten voor deze zijn lekker zoet van smaak.

Je kunt ook de mozzarella door Parmezaanse kaas vervangen. Dit is alleen een zwaardere (vettere ) kaas.

Kijk via deze link op video hoe je dit recept snel klaarmaakt.

INGREDIËNTEN

Voor 4 personen

• 1 bosje baslicum, in reepjes gesneden

· 500 gr. spaghetti

• 250 gr. mozzarella, in kleine blokjes gesneden

· peper/ zout

· 1 blik gepelde tomaten

• 2 verse tomaten, in stukjes

· 1 teen knoflook, fijngehakt

• 2 eetl. olijfolie

OMSCHRIJVING

1 Breng water aan de kook voeg zout toe en vervolgens de pasta.

2 Snijd de tomaten in stukjes en hak de knoflook fijn.

3 Verhit een pan op matig vuur. Voeg de olijfolie toe en de tomaten. Bak deze 2-3 minuten.

4 Schenk dan de gepelde tomaten erbij en roerbak mee. Zorg dat de gepelde tomaten ook in kleine stukjes gesneden zijn.

5 Bak even mee en breng op smaak. voeg dan de afgegoten pasta toe en roer goed door.

6 Schep op en strooi er dan de kaas en basilicum over.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.