Kip met salie in een krokant jasje

Een klassieker! De salie combineert geweldig met de parmaham. Wanneer de

kip in de oven staat heb je genoeg tijd om bijvoorbeeld aardappels te
bakken. Kijk op op www.kookse.tv

OMSCHRIJVING
1 Snijd de kip in stukken van 3 a 4 cm.
2 Snij een opening in de kipstukken en doe er de salie in. Je kunt ook een stukje kip op de salie leggen.

3 Breng op smaak met peper. De ham is al vrij zout dus dat hoef je niet toe te voegen.
4 Rol de kip in de ham en prik er een cocktailprikker in. Zo blijft de ham op zijn plaats.
5 Zet de kip in de oven op 200 graden. Laat in ongeveer 15 minuten gaar worden.

Goed te combineren met

INGREDIËNTEN
Voor 4 personen

· 2 flinke kipfilets
• 1 handje salie blaadjes
· 150 gr. parmaham
· peper
• scheutje olijfolie

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.