Annette’s Gevulde Porobello’s

Gevulde Porobello’s

Benodigdheden:
• portobello of grote champignons
• drie teentjes knoflook, fijgesnipperd
• rode ui zeer fijn gesneden
• twee zongedroogde tomaatjes,fijngesneden…
• kruidenkaas
• geraspte kaas
• olijfolie
• rucola
• balsamico azijn
• honing
• peper en zout


Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Draai de steeltjes uit de champignons en hak de steeltjes fijn. Wrijf de champignons in met olijfolie.

Verwarm 1 el olijfolie in een pan. Stoof hierin de knoflooksnippers samen met de gehakte champignonsteeltjes, en de rode ui. Kruid met peper en zout en laat even afkoelen.

Meng de kruidenkaas met de gedroogde tomaatstukjes, en vul de portobello’s hiermee. Verdeel het uienmengsel over de champignons en druk het geheel aan, en bestrooi ze als laatste met de geraspte kaas.

Plaats ze in de oven, en bak ze in ongeveer 20 min gaar.

Serveer de warme champignons op een bedje van rucola overgoten met een beetje honing, olijfolie en balsamico azijn.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.