Recept: Eiersalade met appel en ui

Dit is een recept van Irene van Gent, schrijfster van kookboek Natuurlijk! Eten!

Ingrediënten

3 eieren, gekookt en afgekoeld
3/4 appel (of 1 kleine appel)
1 middelgrote rode ui
2 eetlepels (Griekse) yoghurt
2 eetlepels mosterd
zout/peper
paprikapoeder
gedroogde peterselie

Pel de eieren en snijd ze in hele kleine stukjes. Doe in een kom. Snijd de ui fijn en doe bij de eieren, doe hetzelfde met de appel (schil verwijderen). Meng dit door elkaar en voeg daarna yoghurt en mosterd toe. Roer het goed en voeg als laatste de kruiden toe. Nog even goed mengen, proeven en eet smakelijk!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.