Gevulde Porobellos
portobello of grote champignons
drie teentjes knoflook, fijgesnipperd
rode ui zeer fijn gesneden
twee zongedroogde tomaatjes,fijngesneden…
geraspte kaas
olijfolie
rucola
balsamico azijn
honing
peper en zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Draai de steeltjes uit de champignons en hak de steeltjes fijn. Wrijf de champignons in met olijfolie.
Verwarm 1 el olijfolie in een pan. Stoof hierin de knoflooksnippers samen met de gehakte champignonsteeltjes, en de rode ui. Kruid met peper en zout en laat even afkoelen.
Meng de kruidenkaas met de gedroogde tomaatstukjes, en vul de portobellos hiermee. Verdeel het uienmengsel over de champignons en druk het geheel aan, en bestrooi ze als laatste met de geraspte kaas.
Plaats ze in de oven, en bak ze in ongeveer 20 min gaar.
Serveer de warme champignons op een bedje van rucola overgoten met een beetje honing, olijfolie en balsamico azijn.